Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag gråmulet

(FAN)

-Herregud va kul!!!! (Jag bryr mig inte)

-Å, det va så länge sedan (Och du hette...?)

-Vi måste träffas (så att jag kan få det här överstökat, så jag kan i lugn och ro återgå till att göra saker man inte behöer anstränga sig för)




Fri vers av Onaug
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-10-19 22:31



Bookmark and Share


  Klara_
Hahaha, ja så kan det kännas ibland, härligt litet stycke!
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug