Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är förbi

Jag vill

att du ska förstå

att jag är trött på att vara knivens egg

pulsen i musiken

affishen på din vägg

Kudden du kramar om

utan att verkligen känna

att jag kan stå där, bli medryckt.

Jag hör till dem som vill bli överkörd ibland

höra sanningen slå mig i ansiktet

men du

beter dig precis likadant som dem vi föraktar




Fri vers av Onaug
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-10-19 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug