Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rim

Med en grådassig turban
vakade hon över den pumpande stan
Hennes öga stannar ivrigt på de svaga
se upp min vän, er vill hon icke behaga
Det finns bara ett sätt
att göra det rätt
se upp på vägarna du vill gå
se till att aldrig stilla stå
Det gäller att ha mod
För detta äckel vill dricka ditt BLOD!




Fri vers av Onaug
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-10-19 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug