Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att göra det enkelt för dig i allehanda situationer

andas




in


ut



blunda



tänk jättefjärt


och le



bara le




Fri vers av Onaug
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-10-19 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug