Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro är en övertyggelse om det vi inte kan se, du kan ana vinden som med sin kraft för stora träd hit och dit. Du kan även känna av dess kraft, men att se vinden kan du ej. Men likväl vet vi, att det är vad det är. Det är tro!


Även då har du livet...

 

  

 

                                               TRO

 

Du kan vinna den högsta vinsten genom att tro. Du kan i tro bli fri och brinna som ett lysande bloss, där kärleken spränger din yttersta gräns. Allt förmår den som tror, ja den som i hjärtat vet där lyser hoppet som din bäste vän, och nöjer sig inte med mindre än att se det du tror ske! Kärleken uthärdar allt som genom mil av dimma och attacker ändå till slut får sin rätt och vad utlovat är. Tro är möjligt, då ryter himlen som ett tydligt gensvar på att Herren står dig bi. Genom stormar genom hagel och eld, Han är där! Tro är ett löfte för den som lagt sitt hjärta i Hans, livet skall då bestå även den dag då du dör. Även då har du livet, då du tror! 




Fri vers av stefan.g
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-10-20 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och rogivande, tro är viktigt bra!
2006-10-30

  britt-marie VIP
Så sant så sant,
för att inte tala om hur skönt
det är att veta, man,
vad livet än har i beredskap, så står man
aldrig någonsin ensam.

Tack!! B-M
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva