Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vittnesmål



Bland alla gamla papper
fann jag idag ett brev
jag skrev till dig
då jag älskade dig,

ett brev som aldrig skickats.

Och medan jag läser brevet
upptäcker jag att ögonen fortfarande fylls med tårar
och hjärtat med längtan.

Plötsligt idag efter 15 år hittar jag ett brev
jag hade glömt

ett brev som aldrig skickats.

Och när jag läser brevet
upptäcker jag att hade kunnat skicka det idag
utan några ändringar.

Bland alla gamla papper
fann jag mitt eget vittnesmål

i ett brev som aldrig skickats.




© Ilana Edner




Fri vers av Ilana
Läst 321 gånger
Publicerad 2004-12-02 20:21



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...går det att skicka det nu? Blir berörd av denna...djup kärlek och vemod
2004-12-02

    Jesper
Rakt på sak men med mycket känsla. Behöver inte spara på mina brev i femton år nu, vet redan hur det kommer kännas...
2004-12-02

  Lany
tar oss tillbaka. Allt vi kunde har gjort då, kan vi göra nu.
Det är då man tror att tid inte finns.
Ljus text som är tekniskt bra, har till och med upprepningar med nya ord
2004-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana