Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är hatad av någon som mig

jag tål inte att se ditt ansikte
jag vill bara spotta på dig
och skratta åt dig

du förstår bara inte
hur mycket jag hatar dig
du tar allt ifrån mig
och är mallig över det

jag förstår fortfarande inte
att vi är vänner
det är sinnesjukt alltså

jag tycker att du ska
dra åt helvete och
lämna mig ifred




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-10-20 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN