Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker tillbaka

här sitter jag igen
och tänker tillbaka på allt som har hänt
svek, kärlek, lycka, sorg
jag längtar tillbaka till allt

det var mitt liv
jag fäller tårar
för varje tår jag fäller
för varje vän som fanns där

jag vill tillbaka
till mitt liv
jag har aldrig varit
så lycklig som jag var


utan det hade jag
varit ingenting
hade bara litat
på mej själv

om jag aldrig hade
åkt dit så hade inte
jag hatt batman
eller superman
eller charlie
eller spiderman
eller majabaja
eller emmie
eller kackerlackan
eller frillan
eller gabbie
eller anna
och alla andra som finns där

om jag inte hade varit där
så hade inte varit
kyssar med freja
tårar med ida
kärlek med sebastian

svek av joel
råttpök med max
damp med maja

och allt annat
men allt jag
försöker säga

är att jag älskar er alla som har tillbringat tiden med mej på hällevikslägret, utan er så hade inte jag hatt alla minnen som jag har. jag älskar er.




Fri vers av W0ND3RW0MAN
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-10-20 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W0ND3RW0MAN
W0ND3RW0MAN