Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALBERT?


ALBERT.

ALBERT! ALBERT! ALBERT.

ALBERT. ALBERT ALBERT.

ALBERT? ALBERT! ALBERT.

ALBERT! ALBERT! ALBERT.

ALBERT. ALBERT ALBERT.

ALBERT? ALBERT! ALBERT.

ALBERT! ALBERT! ALBERT.

ALBERT. ALBERT ALBERT.

ALBERT? ALBERT! ALBERT.

ALBERT! ALBERT! ALBERT.

ALBERT. ALBERT ALBERT.

ALBERT? ALBERT! ALBERT.

GUNNAR.




Fri vers av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-10-21 18:50



Bookmark and Share


  Agnes
*ha ha*.... nu fick han sitt lystmäte!!!!
2007-02-19

  Albert
\"slutet\", menar jag, förstås
gillar inte slutet!!!
2007-02-19

  Albert
gillar inte skutet
2007-02-16

    Suzylu*
Hah gillar den grymt XD
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)