Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<3<3<3<3<3


Ödet eller tur?

Med kompisar i stan jag gick,
ingen lycka jag under tiden fick.
Plötsligt träffade jag dig,
någon alldeles speciellt för mig.
Jag kände värmen stiga i min kropp,
lyckan steg.
Det kändes som att jag hade vunnit ett maratonlopp,
lyckan steg ännu mer.

Var det ödet?
Eller var det tur?

<3<3<3<3<3




Fri vers av Johnny Chow
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-10-21 21:15



Bookmark and Share


  Lollan_
jag gillar inte rim texter så mycket... dblir för mycket på nåt sätt. Men innebörden i din text är fin och bra ändå liksom :)
2007-03-16

    susanne VIP
behöver inte veta om det var ödet eller
tur.... bara njut medan det varar!!!
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow