Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som det sas

Var ska jag börja
Var ska jag ta vid
När inget har slutat
När allt bara dött

Minns som igår
Känns som en evighet
En oändlig evighet, sen igår
Den dagen då senast vi sågs

Minns hur vi lekte
Minns hur vi flög
Ändå så tomt
Tror att jag ljög

Fast sanning det var
Just då, precis då i den sekunden
Det var sant
Alldeles sant, så som det sas




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-10-22 00:02



Bookmark and Share


  ia VIP
det är just de sanna ögonblick man minns allra bäst..
har saknat dina ord här.
Men som alltid gör du det helt kanon!
2006-10-24

  Nic
En svindlande tanke alla dessa superkorta sanna ögonblick som är just då total sanning blott en kort sekund
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh