Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..........................


Han kanske ljög för att han inte ville berätta saningen

Sanningen kom fram
ljög för att inte såra
ditt fina hjärta




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 00:12



Bookmark and Share


    susi
fiiiint
en applåd
2007-07-15

    infatuated
så enkelt och så bra!
2007-04-28

  Lollan_
mweeeeeeh!
Jag typ diggar dina haiku!? De är såå, ihihi!!! Du använder så bra ord, shisses.
2007-03-16

  joss
jag finner allvarligt talat inte ord. det är helt enkelt suveränt bra! shit alltså..
2007-02-26

    meningslöst?
gillar denna. :)
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow