Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta grät en dag för dig


Jag önskar att jag kunde
slita mitt hjärta ur bröstet.
Slänga det någonstans långt borta .
Så den blir onårbar för dig.

Min älskade
jag vill inte gömma den från dig.
Jag vill bara bespara dig från att beskåda 
mitt hjärta en dag grät för dig.

Må mina tårar flyta långt, långt borta
Så jag kan förvandla sorgen till saknad
Och ensamheten till minne.

Kanske får kärleken oss
att åldras i förtid
Och kanske gör den oss
unga när ungdomsåren är förbi.

Men hur ska jag kunna låta bli att minnas de här stunderna?




Fri vers av Nanno
Läst 420 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-22 00:26



Bookmark and Share


  sesi
ge inte hela ditt hjärta för när personen går då har du förlorat ditt hjärta
2009-07-01

    Amoreboy
äkta romanitker...så talar dem
2007-10-06

  issac.a.m
mycket stark skrivet...
Underbart...
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno