Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svekfull hopp



Ljuvliga hjärtat, du lämnar mig nu.
Mitt hjärta må slå mer
Min närvaron kommer vara död som en vålnad
För jag har inget att leva för.

Tills dagen du kommer tillbaka är min själ inbunden.

Min älskade, jag hungrar nu
min kropp skakar efter dina smekningar
Mina läppar gråter för dina kyssar.

Tills dagen du kommer tillbaka är mitt hjärta splittrad.

Kära ängel, det här är slutet
Mitt hjärta slår inte längre
Min själ är nu sliten.
Och jag ligger här nu döende
Du kom aldrig tillbaka.

Svekfulla hopp, du öppnade dina dörrar
Och förde in mig.
Mitt hjärta var svag, min själ så erövrad.

Varför vilseföra mig så?




Fri vers av Nanno
Läst 340 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-22 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno