Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelse

Du:
fulländningen av min kärlek
Leendet:
på ett sätt som lyser upp min dag
Beörningen:
jag kan aldrig få nog
Kyssarna:
som får mig och stanna
Orden:
som rövade bort mitt hjärta


Jag:
ovärdig kärleks slav
Förnuftet:
som aldrig fattar rätt beslut
Hjärtat:
trängtar efter det som är förlorad
Tårarna:
som faller ner när ingen ser
Rädslan:
som fängslar mig från dig


Vi:
ett hopplöst fall
Tillsamman:
fortfarande två
Kärlek:
gör allt så svår
Distans:
som separerar oss
Hållbar:
kärleken vår borde vara


Förlust:
av min sanna kärlek
Vinna:
lite kontroll
Frigöra:
den jag älskar, så du kan vara lycklig
Lära:
att släppa taget

Dör:
........för jag älskar dig




Fri vers av Nanno
Läst 382 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-10-22 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanno
Nanno