Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan göra ont att fastna känslomässigt för någon som inte besvarar känslorna, men som ändå inte drar sig för att utnyttja dina ...


Känslofängelse



du roffade åt dig mina känslor och spärrade in dem hos dig
för ingen annan nytta än bränsle för ditt ego

jag som ville vara fri att känna för fler
jag som hade så otroligt mycket mer att ge
men du låste in min generositet

jag försökte få känslorna att rymma
du märkte det snabbt och fångade brutalt in dem igen

släpp ut dem eller ge mig en nyckel
jag orkar snart inte mer

jag kan inte bryta mig in då blir jag kriminell
för utan din hjälp blir känslorna bara fria om du inte finns

men jag gör dig inte illa
du är ju mitt allt
mitt allt som snart gör mig till ingenting

hjälp
lås upp
gör mig hel igen




Fri vers av H Helix
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-10-22 18:13



Bookmark and Share


    Isabell J
Så sant , välskrivet
2006-11-17

    Scilla Nutrix
Okej, jag kanske är jävig, men jag älskar den här dikten. Den är jättebra Hedera!
2006-11-04
  > Nästa text
< Föregående

H Helix
H Helix