Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödligt planlös

Så länge jag har allt jag behöver för morgondagen
är tiden efter den
alldeles
obefintlig
och oviktig




Fri vers av Ake
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-10-22 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake