Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när jag är nedstämd. så sjunger jag alltid denna sång


Min sång

Min framtids dag är ljus och lång
Det är en gammal vacker sång
När humöret faller ner
då sjunger jag och sakta ler
Min framtidsdag är ljus och lång
den räcker bortom tidens tvång...




Fri vers av yasmin
Läst 385 gånger
Publicerad 2006-10-22 20:28



Bookmark and Share


    NoMi F
En liten uppmuntrande
sång. Nästan så jag hör
dig sjunga den. Som ett mantra
kan man också säga
Fin kort sång
2006-10-23

  The Stargazer
Ja, det var en uppmuntrande liten sång. Enkel men fin.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

yasmin
yasmin