Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min man


Till B

Det är så svårt att säga åt dig
så att du förstår
allting blir till missförstånd
det som jag gjorde
det var bara en liten stund

Hur får man dig att förstå
att du kan lita på mig
jag älskar dig så
jag vill inte missta dig

Det som du gör
det tar också i mig
varför kan du ej förstå
att det skär i mig

Varför kan inte allt vara bra
att vi kan lita på varann
för vi älskar ju varann
hoppas du förstår
att vi ej kan
fortsätta så




Fri vers av yasmin
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-11-14 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yasmin
yasmin