Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en deppig dag


liv

var finns livet som jag drömde om
var finns kärleken - som jag trodde fanns
var finns friden som löftet gav
var är allt som jag trodde på

mitt liv blev inte som jag ville
mitt liv flyter iväg och jag hinner inte med
mitt liv blev full av sorger
mitt liv blev full av falskhet
mitt liv blev full av värk

jag hoppas att allting ändras
jag hoppas att allt blir bra
jag hoppas att kärleken kommer till mig
jag hoppas att ett under skulle ske
jag hoppas att livet skulle bli slut

jag önskar att jag ej fanns




Fri vers av yasmin
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-12-10 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yasmin
yasmin