Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om min hund


Min hund

Jag har en hund
en stor en
som lufsar runt omkring
den har en päls
så tjock och lång
så mjuk att ligga på
han är så mjuk
så söt och snäll
han lyder
vaktar
gör mig glad
hans namn är lejonkungen
simba var hans namn.




Fri vers av yasmin
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-11-14 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yasmin
yasmin