Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en dikt


Virvelvind

Det regnar,
solen är borta,
mörka moln som flyger där uppe.

Jag sitter vid fönstret,
och tittar ut.
tankarna flyger sin kos.

Minns det gången för längesen,
när kärleken kom till mig....

Han kom som vinden,
en virvelvind,
jag kastades hit och dit,
problemen var många,
men Kärleken vann.
En kärlek ren och sann.




Fri vers av yasmin
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-05-19 16:49



Bookmark and Share


  Sariz88
Man kan ta på passionen likt en glaskula.
2007-05-19
  > Nästa text
< Föregående

yasmin
yasmin