Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ha värk från morron till kväll det tar knäcken på en


mitt liv

Jag bitterhet mot livet känner
varför blev det så
varför vandra alla andra
glada friska på vår jord
varför fick jag denna sjukdom
när jag jobbigt haft förut

Var är alla mina vänner
var är mina syskon
varför talar ni med stora ord
att hjälpa mig det ska ni
men var är ni nu
när hjälpen jag behöver
då sitter ni där hemma
och myser och mår




Fri vers av yasmin
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-12-12 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

yasmin
yasmin