Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten observation i hur jakten på en ny soffa kan ta oanade vändningar.


Så stod den där framför mig i förförande rött


Jag tänkte i beige
eller kanske i brunt

inte för vitt
för det är svårt att hålla rent

inte för mycket färg
för det skulle ta över för mycket

nej, tryggt beige
eller säkert-kort brunt

det skulle det vara.


Men så stod den där framför mig
i förförande rött
med inslag av nyanser
som slog sig fram
genom mina trygga tankar
förbi mina säkra-kort idéer

och snart blir mitt hem invaderat
av lysande röda nyanser
som kommer att locka fram
leende efter leende

i mitt nya glädjedoftande hem.




Övriga genrer av NadiaMi
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-10-22 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NadiaMi