Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon bygger sin Nagelfar...


Hel & Jag

 

Ibland talar vi med varandra

men oftast

nöjer vi oss med att känna

varandras närvaro

 

Det händer att hon närmar sig

och sniffar

på de ytliga blodådrorna

vid min hals

 

min hud

blir fuktig

av hennes

andedräkt

och den

droppande

saliven

 

Hon backar

när jag visar mina händer

 

naglarna är för korta




Fri vers av H. Karla
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-10-22 23:14



Bookmark and Share


    narcoleptic
åh, spännande. den är liksom, väldigt bra. bara.
2006-10-28

    sonrisa_falsa
Jag blir nyfiken och känner obehag av denna dikt. Vad ska hon med långa naglar till tro?
2006-10-24

  Micael Axelsson
Mmm.. Mytologi. Vår mytologi.
Återigen kan jag skymta sagostämmningen.
Passar mig utmärkt såhär i höstetider.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

H. Karla
H. Karla