Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar inte direkt om mig, utan tankar som utvecklats genom relationer och vårt gehör inför oss själva och andra.....


Finner endast mig

 

 

Tala sanning, säg mig var du är. Jag följer dig, du söker mig. Tala om vad du finner. För själv, har jag i hela mitt liv sökt. Och visst finner jag delar av det jag kallar, mig själv. Men var är du, nu? Längtan fyller mig att få tala och dela, de ord jag klätt och valt. Som upp bjuden till dans står jag här. En kavaljer, du själv valt. Melodin den ljuder, ut i självaste mig. Finner inga ord mer att förmedla, eller dela. Finner endast mig......




Fri vers av stefan.g
Läst 346 gånger
Publicerad 2006-10-22 23:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert vackert, flytande tack för läsningen!
2006-10-28

    Fatima
En härlig bild till en tankeväckande text.
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva