Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar du livet

Det fanns en tid
då även jag bar klocka
Skapade en inre stress
som bara var påhittad

Kalla mig obstinat
om du mår bättre
Men jag känner mig levande
och tänkande
Jag förstår att jag har ett eget val
och ansvar för vad jag väljer

Så jag väljer att hjälpa
där jag kan och förmår
Vad gör du
Älskar du livet
som det faktiskt är

Jag välkomnar friden ljuset och
framför allt kärleken

Kontroll är fortfarande en illusion




Övriga genrer av Spirit
Läst 286 gånger
Publicerad 2006-10-23 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit