Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast (?) den sura magsyran förenar oss


Du är hallonsylt -
så oemotståndligt söt

Jag är oxfilén




Bunden vers (Haiku) av Zazzo
Läst 714 gånger
Publicerad 2006-10-23 18:55



Bookmark and Share


    Camillaa
haha, så otroligt fantasiifull :)
jag älskar den!
/ C *
2006-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Zazzo

Mina favoriter
Egoism
Demon
Ögonblick