Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet

Funderar
Man funderar
Om man gör rätt
Eller fel

Funderar
Man funderar
Över maktkampen
Påklistrad av andra

Andras förväntningar
Krav och undanflykter
Bakom stängda dörrar
Riktlinjer dras upp

Funderar
Man funderar
Huruvida ens vän
Är någons fiende

Funderar
Man funderar
Om denne någon
Kan vara jag själv

Av sig själv sprids rykten
För vinden utan adress
Avsändare även den
Lika okänd som känd

Funderar
Man funderar
Vad man kan säga
Så någon hör

Funderar
Man funderar
Vad det är jag hör
Bakom vännens ord

Lyssnar funderar tolkar
Självklart misstolkar
Den information som inte
Är i närheten att uttalas

Funderar
Man funderar
Absurd maktlöshet
Det enda jag ser




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-10-23 23:11



Bookmark and Share


    SEMPER MEA
Du skriver bra, impad!
2006-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh