Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höststorm

 

När sommarvärmen sviker,
lämnar bladen att gulna
och jorden att förfrysa
skakas världen av ilska

Höststormarna drar fram
och sliter rytandes ner
allt som kommer i dess väg,
lämnar naturen blottad

 




Fri vers av Anna H
Läst 621 gånger
Publicerad 2006-10-25 13:40



Bookmark and Share


  noname_realmind
Höststormarna...
lämnar naturen blottad...

Där satt du ordhuvet på spiken!
Bra Anna!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H