Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev


Att vänta på döden

kan ta livet av en.


Det kan även väntan på


livet.




Fri vers av Sofia HM
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-10-24 11:16



Bookmark and Share


  wege
Sant, men ändå väsenskilt.
2006-10-24

  Micael Axelsson
Väl sagt! Mycket fint fångat.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Sofia HM