Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskedet


Trots att jag

i min förnekelse

visste

att det aldrig mer

skulle bli

ett vi

och du

nu

tänkte lämna min dörr

för att gå



bad jag dig ändå

i egoism och

i djupaste förtvivlan

att stanna

bara för att

jag ännu

älskar dig så





Fri vers av Sofia HM
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-25 14:16



Bookmark and Share


  Skywriter
så sant så klockrent. been there done that
2009-07-01

  Ivelajn
fina ord om tunga saker!
kram
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sofia HM