Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetet olycklig

Efter den vildaste kärleksexplosionen,

av den bittra återförenelsen,

somnar jag olyckligt lycklig på ditt bröst,

medveten om att


I morgon är det över.




Fri vers av Sofia HM
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-19 17:35



Bookmark and Share


  Linda A
jag tycker om den här, du beskriver det helt klockrent. jag känner igen mig. du kan verkligen konsten att använda ord.
2008-08-08

  Håkan Tendell
En snygg tolkning på temat "I can't live with or without you". Väcker frågor om människornas komplexa förhållanden till varandra.
2007-01-02

  Kalle
Den träffar rätt i hjärtat. Tack för att du sätter ord på en svår känsla.
2006-12-23

    Camillaa
Jättebra!

/ C
2006-12-19

  Micael Axelsson
Smärtsamt att läsa... så rakt olyckligt sant. Väldigt starkt...
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sofia HM