Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara visste


Min kärlek...

Om du bara såg

om du bara hörde

om du bara kände


hur blodet sig skälver
i min kropp
när jag ser dig

Din ömsinta röst
som mig förvandlar
från ett intetsägande frö
till en förtrollande ros
om sommaren
när solens smekande värme
på din kind
låter sig berusas
av ett njutningsfullt paradis


Min kärlek...

Om du bara såg

om du bara hörde

om du bara kände


hur jag till dig längta om natten
när du är någon annanstans
där jag inte hör
dina lugnande andetag
Där jag inte beskådar
dina vackert drömmande drag
i ditt ansikte
och kan känna
ditt hjärtas rytm
i takt till min


Min kärlek...

Om du bara såg

om du bara hörde

om du bara kände


hur mitt hjärtas tårar
sjunger
om saknaden
av dina skratt
om kvällarna
Dina ljuva ögon
som mig trollbinda
där vi sitter
sida vid sida
och leker
med fingar och läppar
i din inbjudande soffa


Min kärlek...

Om du bara såg

om du bara hörde

om du bara kände


hur jag av lustans iver brinner
att dig få hålla i min famn
känna doften
av dina
bedårande lockar
Ömt din hjässa kyssa
för att sedan blunda
och viska
i ditt öra

att jag för all tid

vill ge dig allt

jag har

för allt

du är



Min kärlek...

Om du bara såg

om du bara hörde

om du bara kände


Om du bara visste

hur mycket

jag verkligen


ÄLSKAR DIG




Fri vers av Sofia HM
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-13 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia HM