Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke i vårsolen


Vinden


Eftersom

musik


egentligen bara är

fladdrande luft


så måste ju även


vinden

vara musik




Fri vers av Sofia HM
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-07 12:03



Bookmark and Share


  Ivelajn
Denna gillar jag :D
Toppen Fia!
2009-07-23

  Michaela Dutius
Vist talat!
2008-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sofia HM