Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskade poesi


Du älskade poesi

Må du alltid förbli

mitt hjärtas kärleksetui




Fri vers av Sofia HM
Läst 484 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-09 13:05



Bookmark and Share


    eva m h
Liten vacker dikt!
2007-12-11

  Ivelajn
vad bra du! jag var på dåligt humör men det känns lite bättre nu :)
2007-10-19

    Amoreboy
mycket fin...kort och inspirerande!
2007-10-12

  hero40
Fint poesi
med vackra ord!
Applåd!
2007-10-09

  Fredrik Stillesjö
Hej Sofia!

Ja, så önskar jag också att det blir.../Fredrik
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofia HM