Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att ge är att få känna


ge

att ge
dig är vad jag vill

att se dig
är skönt
för ögonen

att känna dig
gör min kropp varm

att ta på dig ger mig närhet

att lukta på dig gör mig snurrig
då måste jag lägga mig ner
och då just i det ögonblicket,
blundar jag och hoppas så innerligt
att du gör detsamma......




Fri vers av M
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-10-24 17:32



Bookmark and Share


  Andreas Jansson
Skulle vara trevligare att läsa om du delade in texten i stycken.
Du får en 2:a av mig.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

M