Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ger mig mer än vad du tar...

Varje gång du går

tar du en del av mig med

men bara för att när du kommer igen

ge mig ännu mer åter




Fri vers av M
Läst 687 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-07 03:03



Bookmark and Share


    M
Då får jag göra en skiftning.....
2007-06-11

  devilsangel
Mycket fint och kärleksfullt innehåll i denna, men håller med Steve...inte blått!!
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

M