Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar så länge jag får även denna natt...

Du vän

där sitter du

så stilig

den vackraste man jag sett, faktiskt

värmen från dig

känns i hela rummet, söker sig in i mig

Du förstår mig ju

 

Ett ord

två ord

vem blev du nu?

Vad hände

Kylan som blev...

Jag går

lämnar någon

förvirrad

 

Kyssen när jag lämnade dig

blicken du gav

vad sa den

Vad blev nu

I kväll blev början

till natten

som kommer att var länge

än...




Fri vers av M
Läst 624 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-17 22:17



Bookmark and Share


  Freeman
Mmmm....vilken mysig och laddad dikt, underbart skrivet!!! :-)
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

M