Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två händer

Du har så mjuka händer

Det räcker.....




Fri vers av M
Läst 641 gånger
Publicerad 2007-06-07 03:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M