Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckelen till mitt hjärta passade inte, eller

Nu har jag gjort ett litet läsvarv här hos er

det var trevligt

och jag är glada för att ni finns.

 

Allt går så fort

du kom

så underbar

varm och skön

En vind drog förbi

och orden jag sa

blåste rakt igenom

dig,

inget att förstå

inget kvar

Nyckeln du lade i min hand

den dagen

då mitt hjärta blev i brand

Lades tillbaka

försiktigt

en duns när den föll i golvet

genom ditt brevinkast

 

Duns

duns

 




Fri vers av M
Läst 600 gånger
Publicerad 2007-07-18 04:03



Bookmark and Share


  Söder
Alltid tråkigt när nycklarna inte riktigt passar. Fint ihopdiktat.
2007-07-22
  > Nästa text
< Föregående

M