Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varmt men det var lagom ca 32 grader...

En strand

men inte som det brukar vara

visst var det varmt i dag

men värmen var mjuk på något sätt

så len mot huden

Vattnet var lagom

ja jag vet, tråkigt svensk ord

men det fyller sin funktion

Alla barnen som lekte

du vet...

det är något visst

omvärlden blev så sockerrosa

för att vi gjorde den lilla utflykten till stranden

tillsammans

du och jag och alla våra barn.

 

Inget av barnet fick det där utbrottet

som kan få vem som helst att ställa sig och skrika och undra varför man packar så mycket saker....

svettas 30 grader celcius

knölar in allt i det lilla bilen

svettas 31 grader celcius

(som man fick skaffa när man blev själv)

utan AC- stööön

kör den korta vägen till badet, där 1000 andra små kottar och deras familjer leker och ser ut att ha det hur bra som helst

svettas sa...

 

under tiden funderar på om jag ska övertalas att köpa den där glassen eller inte

kanske inte för pengarna

utanför att barn i dag äter för mycket gafs....och det vi vet vi ju alla föräldrar...

SAMVETET

32 grader c....

Framme-

barnen leker

förmiddagen går

 

Epilog.

Inget av barnen nämnde ordet glass!

Vi åkte hem var och en till sig

 

med ögon som log

 

åt att dagen blev så

lagom 

32 grader kärlek....

:)

 




Fri vers av M
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-11 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M