Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
wow va skönt ^^


Höstlov:D

Slitit och kämpat
slut på batterierna
snart är det höstlov




Bunden vers (Haiku) av Johnny Chow
Läst 506 gånger
Publicerad 2006-10-24 17:37



Bookmark and Share


    Vizzly
Hehe :] Visst är det skönt med höstlov? x'D
Och snart är det jul-lov (okey, inte så snart)
2006-12-02

  Lithia
Jaa, åhh vad skönt det ska bli^^
Tack!
2006-10-25

  Gunwale VIP
Men en haiku kunde du ändå skriva! Det kanske gick på en annan sorts batteri? Grattis både till lovet och haikun! Snyggt att varje rad börjar på s, förresten!
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow