Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnad

Jag älskar
varje dag

går inte ett steg
utan att det sätter sina spår

och därför gråter
fåglarna utanför mitt fönster
sjunger dina ögon
skrattar tystnaden
men framför allt

springer det i hjärtat




Fri vers av Onaug
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-10-24 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onaug
Onaug