Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmarnasland är mitt land, dit jag flyr när verkligheten blir för svår. Jag vet jag är feg men det är så vackert där.


Kom vi flyr

Drömmens verklighet blir magisk
när flaskorna är tömda
längtar du bort?
då vågar du vara dig själv
snälla bli inte som dom
en kram och jag ska visa dig
kom vi flyr till drömmarnasland
där kärlek är makt och himeln alltid är blå
där den ensamna blir älskad för vad den är
där vill jag vara
där vill jag vara med dig
kom vi flyr, vi flyr till drömmarnasland




Fri vers av kärleksmakt
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-10-24 20:06



Bookmark and Share


  Orden flyger
"Vi reser en dag till ett dimlandskap, där ingen kan hitta oss!"
2006-10-26
  > Nästa text
< Föregående

kärleksmakt
kärleksmakt