Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När flaskorna är tömda

Vi dränker våra brister
så slipper vi se våra fel
huvudet börjar snurra
och plötsligt är vi lyckliga

så jävla lyckliga
så jävla snygga
så jävla bra

vi dränker våra liv
det är lika bra




Fri vers av kärleksmakt
Läst 454 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-06 22:12



Bookmark and Share


  Amina
hej BRA!!!
2007-08-05

  Childlike Wild
fulla människor är bättre människor, ur ett trevligt perspektiv iaf.
Det är antagligen bäst om vi drunknar i det :)
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

kärleksmakt
kärleksmakt