Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu lever vi i minnena, då vi båda var här.

Liv möter en gång död

det finns alltid någon som sörjer
någon som ler.

Du skulle ringa
du ringde aldrig
ont

Jag ringde
du svarade inte
ont

Ditt liv på jorden är slut för den här gången.
ont.

Tårar.

Vi ses, vi ses
inte här
inte nu
jag vet att vi ses



Vi ses.




Fri vers av kärleksmakt
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-11-06 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksmakt
kärleksmakt