Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi borde byr oss mycket mindre, eller ingenting alls. Kanske jättemycket mer. Men det är ingen som orkar.


Pojken

Jag satt och tittade lite på världen idag från mitt gröna moln
Jag såg en pojke
Han var jättlång
Mycket längre än alla dom lila träden utan bark, och han hade inga skor
Jag tänkte att han nog frös, för det var snö där han gick
Bara där han gick var det snö, men han verkade inte bry sig

Pojek höll något i sin hand
Det var en fågelunge
Jag såg att det var en fågelunge!




Fri vers av kärleksmakt
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksmakt
kärleksmakt