Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom säger att ensam är stark.

Det är tyst
så jävla tyst
och du bara skriker.
Vart är världen på väg?
Ensam är aldrig stark.

Jag har en brun vägg
och en röd fotpall.
I taket lyser stjärnor och dom säger att jag är konstig.

Titta på stjärnorna Anna, titta....




Fri vers av kärleksmakt
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-12-05 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksmakt
kärleksmakt