Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en dröm i en tändsticksask

när tiden går
men allting står still
när alla pratar
men ingen lyssnar
när alla är glada
men ingen skrattar
när alla är ledsna
men ingen gråter

när drömmarna samlas i askar som aldrig öppnas
när vi blev ensama
och allt blev minnen

när man kommer på att allting bara var en fantasi
uppbyggd på den verklighet som inte finns

Ska vi börja leva då?




Fri vers av kärleksmakt
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-26 00:23



Bookmark and Share


  ospray
ja det är frågan det ??

bra skrivet väcker tanke
2007-08-26

  Erik L
Nånting får mig att stanna till vid denna dikt, den berör på ett sätt så att det måste vara bra.
2007-08-26

    Fallingforyou
mycket bra!
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

kärleksmakt
kärleksmakt